ПРОИЗВОДИТЕЛИ

 
 

За нас

 

      img_14012

         Анго Клима-ЕООД  е успешно развиваща се фирма, специализирана в областта на климатичната и отоплителна техника. Фирмата извършва огледи,продажба, монтаж,сервиз,профилактика и след гаранционно обслужване  на климатична техника. В резултат на своето развитие, днес фирмата разполага  с квалифицирани монтажни и ремонтни групи.

 

         Офиса ни се намира на адрес  гр.Видин ул.”Цар Симеон Велики”85,тук можем да Ви предложим цялата гама от обикновени и инверторни климатици,като изберем подходящ климатик по топлинна мощност и енергийна ефективност за нуждите на Вашето помещение.

 

         При нас може да получите пълна консултация за покупка на климатик чрез кредит „ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ” чрез, който вие спестявате 20% от стойността на уреда. Работещите по REECL банки са: ПроКредит банк, Райфайзен банк, СиБанк, ДСК, Пиреус Банк.

 20130806_101429_1

         Предлагаме климатични системи от водещите производители като: Fujitsu General , Fuji Electric, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, Sharp, LG, Hitachi, Samsung, Midea, Hisense, Haier, Neoclima, Osaka, Treo и други, които може да закупите и на изплащане към „Уникредит файнънс консумърс”и „Ти Би Ай кредит”.

 

         При нас ще получите висока компетентност на базата на дългогодишен опит, реална информация за други компании и предлаганите марки и модели на пазара, климатична техника от най-висок, висок и среден клас предназначена за европейския пазар, професионален монтаж съобразен с изискванията на производителя, бърза реакция при възникнал проблем или дефект, сервиз и грижа за вашия климатик и след гаранционно обслужване.

 

         Фирмата извършва и пълно гаранционно обслужване на всички монтирани климaтични системи в съответствие с предписаните условия от производителите и закона в Република България, а след изтичане на този период се извършват и след гаранционни ремонти и профилактики. Използваме иновативни методи на управление, работим с талантливи и отговорни хора, предлагаме надеждни и доказани продукти, изпитани във времето, ние се стремим да задоволим и най-взискателните вкусове.

 

          Задължителната част в работата ни е коректността и това да даваме самочувствие и спокойствие на настоящи и бъдещи клиенти.